6.10.09

Hari KERA-AMAT

jam dua lima puluh petang

habis je kuliah dr.A, tetiba kedengaran suara berkumandang dari microphone berbunyi begini..

"assalamualaikum, mintak perhatian jap ek. ni ade pesanan daripada pn.Az, die bagitau yang tarikh presentation akan ditunda dari 17hb oktober kepada 24hb oktober ni....bla..bla..bla..korang setuju tak? "

tik..tok..tik..tok..

"kamiiiiiii sssseeeetttuuuujjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuu......................."

jeritan kuat selautan manusia memanaskan lagi keadaaan dewan kuliah yang dah sememangnya panas yela mana kan tidak, boleh pulak air-cond dalam dewan kuliah tu rosak tapi nasib baik la ade letak kipas kalo tak memang dah macam neraka dunia rasanya.

berbalik kepada penundaan tarikh presentation a.k.a HARI KERA-AMAT bagi bebudak final year food-techn UiTM Shah Alam, ramai yang bersorak gembira dengan berita ni. yela at least kitorang ade lagi ruang masa untuk kami semua bernafas. kalo tak sebelum ni semua gelisah, keluh-kesah, resah, gelabah, kelam-kabut, serabut dan memacam lagi sindrom kurang sehat yang melanda diri. tapi kini sekurang-kurang nya dapat jugak kami kembali mengukir senyuman walaupun tak lama.

ape-ape pun aku nak ucapkan good luck kepada rerakan seperjuangan aku untuk presentation final year projek di HARI KERA-AMAT iaitu 24hb oktober 2009 nanti.


6 comments:

Anonymous said...

yeah..yeah...

Anonymous said...

syukur.....

C~ma said...

haha..alhamdulillah..mari kita siapkan project dengan begitu sempurna..

lightnur said...

pluang utk bnafas....=)jom g lab lagi...

ZaHra_SaFia said...

alhamdulillah.. =)

WaNie_FaiRY said...

gdluck!! :)