24.10.09

aku rasa

aku rasa

LEGA dan PUAS

sebab

presentation thesis aku dah selesai semalam
jika tidak selama ini aku memang kabut-kelam
aku rasa lemas macam kapal yang tenggelam
syukur alhamdulillah, "now i can be calm"

aku rasa

PENAT dan LETIH

sebab

dah nak dekat final pun masih ada test dan ASSignment
tapi nak buat macam mana dah memang itu tugas student
kalau aku asyik rasa malas baik aku kerja basuh semen
syukur alhamdulillah, "i'm still can be better man"

aku rasa

GELABAH dan CUAK

sebab

final exam aku bermula minggu depan
masa ini mulalah rasa serabut seraban
aku suka tak suka, aku tetap kena layan
yang penting aku kena teruskan perjuangan
syukur alhamdulillah, aku masih ada TUHAN

10 comments:

Samaira said...

oit
gud luck ya
chaiyo2 ekeke

Frodo Baggins said...

hehehe .. masa presentation tu ader kene tibai tak? xoxoxoxo ~ nway gud luck exam. cuak jgn x cuak. tu normal ..


>>_____<<

sI tEDI said...

Alhamdulillah.. berjalan lancar perancangan thesis ko..

Good luck untuk exam nanti

Nabil Fizri said...

mju jaya!

intan.maisarah said...

selamat berjuang~
oyaey~

Yaya Abu Bakar said...

congrates da siap thesis...:p

PAP said...

terima kaseh pada kamu-kamu semua.

doakan semoga aku bisa jawab exam dengan sukses selalu.

moga-moga doa kamu makbul hendaknya.

aku juga doakan kejayaan kita semua!

chokio_nia said...

ko jwb exam sambil gelak2 konpem ok..=)

gudluck gelak..haha

shida~ said...

tahniah akhirnye ko dh present..!!
gudluck utk exam ko...
sile la bedebar2..itu biase..hehehe

PAP said...

doakan aku sukses kawan2...