10.12.09

Seminggu sekali

Seminggu sekali kau datang padaku
Membawa cinta yang suci
(Amboi amboi enak... 2X)
Seminggu sekali ku dimanja-manja
Dan disayang-sayang dirimu
(Amboi amboi enak... 2X)
Korang tau tak ni lirik lagu apa? alaaa lagu ni popular masa zaman dangdut gedut dulu..ni lagu senggol-senggolan cubit-cubitan dangdutan mas idayu. siapa yang kaki dangdut mesti layan punyalah lah lagu ni. aku bukan kaki dangdut, aku cakap awal2..tak percaya sudah malas nak layan. hehehe.

Yang menariknya lagu ni kat lirik "amboi amboi enak".
aku cuba pikir apa yang enak?
aku cuba bayangkan apa yang enak?
aku dah cuba pikir tapi masih kabur pasal enak tu..apa kata korang pulak tolong pikir kan bak kata nabil lu pikirlah sendiri!

Cukuplah aku mengarut, tujuan aku tulis kali ni bukan nya nak buat ulasan pasal lagu dangdut ni. pada kaki dangdut perut gendut tolong jangan marah aku sebab buat publisiti murahan pasal dangdut.

Sejak kebelakangan ni, seminggu sekali baru aku ada nafsu nak update blog aku yang tak berapa nak best ni. Nak kata aku sebok, takde lah sebok sangat macam perdana menteri planet pluto cuma itulah aku pun tak tau nak jelaskan. Banyak benda nak aku ceritakan tapi nafsu dan sifat malas yang membataskan. Tapi memang enak sekali bila dapat melepaskan gian menulis aku walaupun seminggu sekali aje, mungkin itulah yang dimaksudkan dalam lirik lagu dangdut gendut kat atas tu tadi.

Oklah, otak aku tak berapa nak berfungsi lah sekarang ni. Nak tulis pun rasa macam tak berapa best aje. Jumpa lagi minggu depan.

Sementara tu kepada siapa yang berminat untuk muat turun lagu dangdut terbaru sila layari laman web www.kakidangdutperutgendut.com


5 comments:

Sharinginfoz said...

macam2 kan.. bosan2 singgah le..

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

sI tEDI said...

updatelah hari2 weyy

PAP said...

SHARIN: singgahlah selalu..

TEDI: tiap2 ari nak update cam tak larat je.huhu

WaNie_FaiRY said...

akak ska karaoke lagu mas idayu 2, hehehe.. ;P

PAP said...

KAK WANI: perghhh...boleh tahan gak ek. jom duet lagu memori daun pisang la. iwan n amelina..hehehhe